Videotuotanto ja yritysvideot

Videotuotanto ja yritysvideot

Video on viihdyttävä, mieleenpainuva ja selkeä tapa kertoa yrityksestäsi ja palveluistasi kohderyhmällesi. Hyvä video tiivistää sanomasi ytimekkääseen ja visuaalisesti näyttävään muotoon. Videon avulla voit välittää viestisi selkeässä ja halutussa muodossa asiakkaalle ja mikä tärkeintä, video saa katsojan kiinnostumaan sinusta ja palveluistasi. Videon sanomaa voimme tehostaa musiikilla, selostustekstillä sekä elävällä kuvalla.

Miksi video kannattaa?

Yritysvideo on moderni ja tehokas keino välittää haluamasi viesti toivomallesi kohderyhmälle.

Yritysvideo on moderni ja tehokas keino välittää haluamasi viesti toivomallesi kohderyhmälle

Video esittää sanomasi kannalta oleellisimmat tiedot, visuaalisessa ja mieleenpainuvassa muodossa. Videoiden keskimääräinen kesto vaihtelee minuutista viiteen minuuttiin. Kyseessä on lyhyt, mutta riittävä aika ideasi myymiseen ja asiakkaan vakuuttamiseen.

Tutkimusten mukaan ihminen muistaa kuulemastaan puheesta tai lukemastaan tekstistä vain noin 15% seuraavana päivänä. Näkemästään videosta ihminen muistaa jopa huikeat 90% – ero on selkeä. Sen lisäksi että sanomasi välittyy mieleenpainuvammin katsojan mieleen, nostaa kotisivuilla oleva video lisäksi sivujesi näkyvyyttä Googlen hakutuloksissa.

Meille tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys. Toteutamme videon toiveidesi pohjalta, mutta tuomme oman ammatillisen näkemyksemme projektisi toteutukseen, jotta lopputulos on mahdollisimman toimiva, mieleenpainuva ja myyvä.

3D-mallinnus, 3D-video, Animaatio, Animaatiomainos, Bränditutkimus, Brändivideo, Helsinki, Ilmakuvaus, Infonäyttövideo, Mainoselokuva, Musiikkivideo, Pääkaupunki, Pääkaupunkiseutu, Responsiiviset kotisivut, Somemarkkinointi, Somevideo, Tuotekuvaus, Valokuvaus, Videokuvaus, Yritysvideo