Videotuotanto ja yritysvideot

Yritysvideo on moderni ja tehokas keino välittää haluamasi viesti toivomallesi kohderyhmälle.

Videon avulla esittelemme yrityksesi ja tuotteesi potentiaalisille asiakkaillesi. Videon sanomaa voimme tehostaa musiikilla, selostustekstillä sekä elävällä kuvalla. Video sopii kaikenkokoisille yrityksille ja voimme tehostaa sen sanomaa musiikilla, selostustekstillä sekä elävällä kuvalla.

Miksi video kannattaa?
Video on viihdyttävä, mieleenpainuva ja selkeä tapa kertoa yrityksestäsi ja palveluistasi kohderyhmällesi. Hyvä video tiivistää sanomasi ytimekkääseen ja visuaalisesti näyttävään muotoon. Videon avulla voit välittää viestisi selkeässä ja halutussa muodossa asiakkaalle ja mikä tärkeintä, video saa katsojan kiinnostumaan sinusta ja palveluistasi.Videon avulla voit kertoa sanomasi tavalla, johon pelkät kuvat ja sanat eivät yksinään pystyisi. Video esittää sanomasi kannalta oleellisimmat tiedot, visuaalisessa ja mieleenpainuvassa muodossa. Videoiden keskimääräinen kesto vaihtelee minuutista viiteen minuuttiin. Kyseessä on lyhyt, mutta riittävä aika ideasi myymiseen ja asiakkaan vakuttamiseen.Tutkimusten mukaan ihminen muistaa kuulemastaan puheesta tai lukemastaan tekstistä vain noin 15% seuraavana päivänä. Näkemästään videosta ihminen muistaa jopa huikeat 90% – ero on selkeä. Sen lisäksi että sanomasi välittyy mieleenpainuvammin katsojan mieleen, nostaa kotisivuilla oleva video lisäksi sivujesi näkyvyyttä Googlen hakutuloksissa.Meille tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys. Toteutamme videon toiveidesi pohjalta, mutta tuomme oman näkemyksemme ja ammattitaidon esiin videolla, jotta lopputulos olisi mahdollisimman selkeä, mieleenpainuva ja myyvä. Pyydä ilmainen tarjous!3D-mallinnus, 3D-video, Animaatio, Animaatiomainos, Bränditutkimus, Brändivideo, Helsinki, Ilmakuvaus, Infonäyttövideo, Mainoselokuva, Musiikkivideo, Pääkaupunki, pääkaupunkiseutu, Responsiiviset kotisivut, Somemarkkinointi, Somevideo, Tuotekuvaus, Valokuvaus, Videokuvaus, Yritysvideo

Modernit kuvauskopterit tarjoavat mahdollisuuden täysin uudenlaiseen videokuvaukseen.

Ilmakuvaus antaa ylivoimaiset puitteet erilaisiin tapahtuma- ja mainoskuvauksiin paikoissa, joissa ei muuten olisi mahdollista kuvata. Meiltä saat kuvausmateriaalin, joka ei jätä ketään kylmäksi. Ilmakuvaus sopii mm. kiinteistökuvauksiin, rata- ja reittiesittelyihin, 3D-kuvaukseen sekä vaikeapääsyisten kohteiden kuvaamiseen.
Opetusvideot
Olemme kuvanneet useita opetusvideoita asiakkaillemme. Opetusvideoiden avulla voit mm. perehdyttää uudet työntekijät uuteen työnkuvaan, opastaa ihmiset jonkun tietyn tuotteen/palvelun käyttöön ja helpottaa uusien asioiden sisäistämistä.
Taustamusiikki & selostusTaustamusiikki on jonkin tekemisen tai seuraamisen yhteydessä kuunneltavaa musiikkia, jonka ei ole tarkoitus viedä huomiota itse tekemiseltä. Taustamusiikkia käytetään monenlaisissa tilanteissa, kuten videotuotannoissa. Teemme yhteistyötä lukuisten ammattiselostajien kanssa ja tarjoamme laajan kielivalikoiman natiiviselostajilla. Jotta video ja selostus sopivat toisiinsa ja olet tyytyväinen lopputulokseen, pääset itse valitsemaan demospiikkien joukosta videoonne soveltuvan äänen.
Tapahtumavideokuvaus
Tapahtumakuvaukset vaativat ammattivideokuvaajan, jolla on alan kokemus. Ammattikuvaajamme osaavat asettaa kamerat ja mikrofonit oikeisiin paikkoihin taatakseen parhaan lopputuloksen. Tapahtuman videomateriaalit voit halutessasi myös jakaa livestreamilla. Meillä on käytössä ammatti kuvauskalusteet ja ohjelmat.

Sorry, No Portfolio Posts Found