Responsiiviset kotisivut yrityksille ja yksityisille!

Toteutamme asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöityjä persoonallisia kotisivuja.  Koodaamme kotisivut html-lähdekoodilla tai WordPressilla. Meiltä yrityksesi saa erottuvaa ilmettä kilpailukykyiseen hintaan.

Kotisivut ovat usein asiakkaan ensikosketus yritykseen ja ne antavat ensivaikutelman yrityksestäsi.

Ensivaikutelma yrityksestä voi olla ratkaiseva asiakkaan yhteydenoton kannalta. Jos haluat varmistaa että sivusi näyttävät hyvältä ja toimivat mutkattomasti kaikissa tilanteissa, on responsiiviset kotisivut oikea vaihtoehto sinulle.

Responsiiviset kotisivut yleistyvät kovaa vauhtia ja yhä useammalta yritykseltä löytyykin nykyään responsiiviset sivut, jotka toimivat jouhevasti laitteella kuin laitteella. Viime vuosina älypuhelinten käyttäjien määrä on kasvanut huomattavasti ja hakuja tehdään yhä enemmän kännykän kautta. Tämä on asettanut omat vaatimuksensa yrityksille ja niiden kanssakäymiselle asiakkaiden kanssa verkossa. Jotta asiakkaat tavoittaisivat yrityksesi mahdollisimman sujuvasti, tulee tiedon olla helposti tavoitettavissa eri laitteilla, käyttäjäystävällisessä muodossa. Responsiiviset kotisivut on luotu tätä varten – ne yhdistävät käytännöllisyyden ja näyttävyyden sivuilla ja toimivat sujuvasti kaikilla laitteilla.
Aikaisemmin kotisivuja varten tuli luoda useampi sivusto, jotta ne näyttivät hyvältä eri laitteilla tarkasteltaessa. Responsiivisilla kotisivuilla ei ole tätä ongelmaa, sillä sivut toimivat kaikilla laitteilla (tietokoneella, tabletilla ja kännykällä), yhden URL-osoitteen takaa. Responsiiviset kotisivut mukautuvat automaattisesti käyttäjän laitteen näyttöön. Käytti kotisivujasi tarkasteleva henkilö tietokonetta, tablettia tai kännykkää, mukautuu sivu juuri sopivaksi kyseisen laitteen näyttöön. Sivulla kävijän ei siis tarvitse zoomata tai rullata sivua vaakasuunnassa, vaan sivusi näyttävät hyvältä ja niiden tekstit ovat helposti luettavissa. Responsiivisilla sivuilla säästät aikaa, rahaa ja vaivaa.

Responsiivisilla sivuilla on myös muita hyötyjä.

Voit hallinnoida kotisivujesi sisältöä kätevästi yhdeltä sivustolta ja tarvittaessa päivittää sivut helposti uuteen uskoon. Myös kävijäseuranta, web-analyytikka ja raportointi voidaan keskittää yhteen paikkaan. Responsiivisilla sivuilla voit myös kätevästi määrittää, mitä eri laitteita käyttävät henkilöt näkevät sivulla. Voit esimerkiksi määrittää, että älypuhelinta käyttävät näkevät sivuilla vain sen oleellisimmat tiedot.
Responsiiviset kotisivut on mahdollista hakukoneoptimoida. Google-optimoinnin avulla sivullesi määritetään tietyt hakusanat, joiden avulla käyttäjät ja hakukoneet löytävät yrityksesi sivut. Google-optimoinnin avulla kotisivusi saavat enemmän näkyvyyttä, jolloin kävijämääräsi sivuilla kasvavat. Kävijämäärän kasvun on todettu lisäävän usein myös palveluiden ja tuotteiden myyntiä.
Jos haluat tavoittaa asiakkaasi kätevästi kaikissa kanavissa ja pysyä edellä kilpailussa, on responsiiviset kotisivut oikea valinta kohdallasi.
Alta löydät vielä koottuna responsiivisten kotisivujen hyötyjä.

Sorry, No Portfolio Posts Found