Animaatiovideo ja sen hyödyt.

Videomarkkinointi tarjoaa erinomaiset puitteet tuotteen esittelyyn pitkien mainostekstien ja kuvien sijaan. Videon avulla voit välittää halutun mielikuvan tuotteesta tai brändistä lyhyessä ajassa. Herätämme potentiaalisten asiakkaidenne kiinnostuksen tekstianimaatioiden tai piirrettyjen avulla. Selkeää ja edullista viestintää omaperäisellä tavalla

Nykypäivänä mainosten tulvalta on vaikea välttyä.

Tuotteita ja palveluita mainostetaan televisiossa, lehdissä, radiossa ja internetissä. Mainosten määrän ollessa niin valtava, ei mainoksia usein jakseta katsoa ajatuksen kanssa loppuun. Animaatiovideo tuo raikkaan tuulahduksen joka päiväiseen mainosvirtaan. Animaatiovideota ei mielletä mainosmateriaaliksi, vaikka se usein onkin juuri sitä. Animaatiovideo kertoo tarinan, joka herättää ihmisten mielenkiinnon ja herättää keskustelua. Animaatiovideo ylläpitää katsojan mielenkiinnon, jolloin hän kiinnostuu videon tarinasta, ja haluaa katsoa sen loppuun.
Animaatiovideo tekee monimutkaisesta asiasta helpon ymmärtää. Oli kyseessä yrityksen vaikeasti selitettävissä oleva prosessi tai muutoin hankala aihe, yksinkertaistaa animaatiovideo halutun sanoman, tuoden sen hahmojen avulla eloon.Meistä jokainen muistelee varmasti lämmöllä piirrettyjä, joita meillä oli tapana katsoa lapsina innoissamme television äärellä. Yksi syy miksi animaatiovideo on niin suosittu, liittyy juurikin tähän seikkaan. Animaatiovideo tuo meille muistoja mieleen lapsuudestamme. Animaatio herättää meissä nostalgisia tunteita, joka on yksi vahvimmista tunteistamme. Tämä tunne nimittäin vähentää negatiivisia tunteita ja taistelee masennusta vastaan.
Ihmiset rakastavat tulla viihdytetyksi. Animaatiovideo on itsessään juurikin tätä – hauska ja kaikinpuolin viihdyttävä. Animaatiovideo tekee aiheesta kuin aiheesta mielenkiintoisen. Mitä hauskempi ja viihdyttävämpi video on, sitä enemmän ihmiset myös jakavat videota eteenpäin tuttavilleen, jolloin video voi hyvinkin nopeasti levitä laajalle yleisölle.

Pyydä ilmainen tarjous!
3D-mallinnus, 3D-video, Animaatio, Animaatiomainos, Bränditutkimus, Brändivideo, Helsinki, Ilmakuvaus, Infonäyttövideo, Mainoselokuva, Musiikkivideo, Pääkaupunki, pääkaupunkiseutu, Responsiiviset kotisivut, Somemarkkinointi, Somevideo, Tuotekuvaus, Valokuvaus, Videokuvaus, Yritysvideo

Animaatiovideo toimii kaikenlaisten palveluiden ja tuotteiden kohdalla.

Tuote-esittelyt, yritysvideot, henkilöstöesittelyt – nämä kaikki on mahdollista toteuttaa animaatiovideon muodossa. Vain taivas on rajana!
Mikä parasta, animaatiovideo on suhteellisen edullinen tuottaa. Jos animaatiovideon sijaan haluaa tuottaa esim. näytellyn mainosvideon, nousee kustannukset usein aivan toisenlaisiin sfääreihin. Selostaja, näyttelijät, kameramiehet, editoijat – kuluja on lukuisia. Animaatiovideon kustannukset jäävät usein paljon pienempiin luokkiin, minkä vuoksi se onkin hyvin varteenotettava vaihtoehto muiden mainosmateriaalien rinnalla.
Tiivistettynä video on siis viihdyttävä, mieleenpainuva ja selkeä tapa kertoa yrityksestäsi ja palveluistasi kohderyhmällesi. Videon avulla voit välittää viestisi selkeässä ja halutussa muodossa asiakkaalle ja mikä tärkeintä, video saa katsojan kiinnostumaan sinusta ja palveluistasi.
Ei siis kuin tuumasta toimeen ja animaatiovideota vireille. Meiltä yrityksesi saa erottuvaa ilmettä kilpailukykyiseen hintaan.

Sorry, No Portfolio Posts Found